HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

10.
június

Internet

winrudi  |  2 komment

Nem nagyon írtam most a blogba (gondolom ezt enélkül a megjegyzés nélkül is mindenki észrevette, aki olvassa :D) mert őszintén szólva nem nagyon történt jelentősebb dolog az utóbbi napokban.

A laundryban minden munkát megcsináltunk, azaz a koszos pokrócokat, lepedőket, párnákat, párnahuzatokat mind kimostuk, így nem nagyon maradt egyelőre munkánk (majd akkor lesz, ha megjön minden gyerek), kivéve, hogy néha össze kell állítani az újonnan érkezőknek csomagokat, amik a fentebb említetteket tartalmazzák. Úgyhogy kitakarítottuk a laundryt, rendet raktunk és mindenhol felsöpörtünk. Ám ezzel is végeztünk már tegnap délelőtt, úgyhogy tegnap délután és ma Krisztiánéknak segítünk a housekeepingben, ami szintén nem túl megerőltető, felsöprünk, kiürítjük a szemeteseket meg megnézzük a vécéket, hogy működnek-e.

fitness-aerobics2.jpg

Nem lesz már sok munkánk mára sem, pedig még egy óra van ebédig. Amúgy a kajáról sem tudok újat mondani, nagyjából ugyanaz, mint az elmúlt két nyáron, általában azért össze lehet válogatni valami ehetőt a választékból. A munkánkkal amúgy Andi is meg van elégedve, hiába, ez bármelyik konyhás munkánál sokkal jobb. :) Amúgy most a szobánkban ülök az ágyon, Andi lent van a laundryban hátha feljön valaki, hogy dolgunk van, de már mindent megcsinált amit talált, úgyhogy épp körömlakkért jött fel, hogy elfoglalja magát. :D

Az elmúlt három napban, amióta nem írtam, minden este voltunk a gymben, ma is tervezzük, már egészen belejöttünk. Ami pedig még említésre méltó esemény, hogy van internetünk a házban. Az ahol lakunk ugyanis nem a tábor területén van, hanem egy különálló ház a laundry mellett, és idáig semmilyen wifi nem ér fel. Úgyhogy Aaron elintézte, hogy legyen net (tavaly nyáron is volt itt, csak azóta kikötötték), úgyhogy most már innen is tudunk netezni, nem csak a diningból, és csak 38 dollár volt fejenként három hónapra, az nem túl vészes.

Krisztián barátnője 4 nap múlva jön, már várjuk, meg főleg ő. :) Azt hiszem zárom soraimat, így is elég szenvedősen megírt lett ez a bejegyzés, mert nem nagyon történt tényleg más. Addig is vigyázzatok magatokra, puszilunk titeket! :)

Képnek jobb híján a tábor oldalán kerestem egy fotót a gymről.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr114577107

w.evita 2012.06.10. 19:21:22

Szia Manócska!
Az nem annyira nagy baj, hogy nincs bejegyezni való, mert az azt jelenti, hogy nem történt különös! Történtek már különös dolgok az elmúlt két idény alatt, szóval nem baj, ha nem kapunk frászt! :)))
Emlékszel a fahalomra ami az Adyban volt? No azt mi tegnap Apával eltakarítottuk a láthatárról, ami azt jelenti, hogy nem igazán érzem a derekam, meg az összes tagomat, valami izomláz féle kór támadott meg! :)) Ma viszont bent takarítottunk, ablak pucol meg ilyenek, ami szintúgy nem javított a közérzetünkön, de nem baj jót mozogtunk! Szóval itthon minden a "régi" húzzuk az igát.
Vigyázzatok magatokra, meg ilyenek! Pusszantás nagyon!!!
Anci.

ui. míg írom soraimat olasz-spanyol foci meccs ,megy és most vezetnek az olaszok, tök jó kis meccs!No amíg végig olvastam a bejegyzésemet addig kiegyenlítettek a spanyolok! Ez van!
Pusszantás!!!

w.padre 2012.06.10. 20:08:01

Hála a mindenhatónak, végre 1 lájtos elfoglaltság,csk nyomassátok lazán és vidáman.Itthon vagy q-va meleg , vagy q- sok eső és a szinonímái tapasztalhatóak.Már egy eső erdőt lenyűttünk a ciklonéknak,soha vissza nem térő alkarom alakult ki a sok nyűvéstől.Rezerváltam néked egy újfajta ,szilva ágyon pihentetett uniqum párlatot, nagyon remélem sikere lesz,hajaz a vadász ( jéger)mesterre, csak kafább . ! Üdv a a tyád + csók a család !! !
süti beállítások módosítása