HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

Tömör bejegyzéssel jelentkezem, épp éjfél múlt és most tudtam kicsit elkérni Krisztián laptopját. Az utóbbi napok a rendes kerékvágásban teltek, a már megszokott időbeosztásban, munkával, stb. Időközben ahogy otthon, itt is beköszöntött a hőség, ami nagyjából 34 fokban merült ki, de nem emiatt volt igazán durva, hanem hogy majdnem 90%-os páratartalommal párosult. Ma már kaptunk egy kis esőt és lehűlést, úgyhogy javult a helyzet.

A másik esemény, hogy a táborban ismét kering a szokásos frencsvúcc vírus, ami annak köszönhető gondolom, hogy a világ minden pontjáról idesereglenek az emberek és összegyűjtik a vírusaikat, amiket így egymás közt cserélgethetünk. Jó móka... :D Nagyon sokan betegek voltak mostanában, köztük Anna és Krisztián is, aztán én is elkaptam, de nagyon gyorsan elmúlik úgy tűnik, egy napig fájt a torkom, tegnap orrfolyás, ma már múlik és kicsit köhögök, már Kriszék is jobban vannak. Andi még nem kapta el, reméljük nem is fogja.

Egy érdekesebb szösszenet még, hogy ma két ipodot is kimostunk, az egyiket Andi találta a mosógépben, a másikat én a szárítóban, látszik, hogy a gyerekek mennyire odafigyelnek, hogy mit küldenek fel a zsebeikben... :D

Ja és múltkor tudtunk végre szkájpolni anyával meg apával, végre, remélem minél hamarabb "összefutunk" megint. Most röviden ennyi, puszilunk mindenkit, vigyázzatok magatokra! :)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr144605854

AtaVica 2012.06.24. 07:12:30

Szia Öcsi!
Gyógyuljál meg minél hamarabb!! Itthon is marhául hőség volt, majd pénteken olyan viharok jöttek egymás után, amilyet nem sűrűn látott az ember! Kispesten belecsapott az egyik ház tetejébe egy villám, és leégett!! Az önkormányzat kirendelte a "koszparkot" takarításra, és a tető lefóliázására úgy, hogy egyikünk sem értett hozzá!! ( ja, az ott lakók hátul söröztek a kertben) Nagyon remek volt. Este 18h-ra végeztünk, benne is voltunk a tv-ben!! Tartsatok ki erőssen, hiányoztok nagyon, vigyázzatok Magatokra, sok puszi!! nektek!!!!!!!

ketike 2012.06.24. 08:26:39

Szia Manó!
A címválasztás és az, hogy tegnap nem tudtuk elovasni, amit írtál, nem volt jó, de örülök, hogy nincs komlyabb bajod!!! Jobbulást Nektek!!
Ipodokat vissza kell adni?! :-))
Sok Puszi Nektek, vigyázzatok magatokra!!!!!

w.evita 2012.06.24. 09:52:56

Szia Manócska!
Hála a tegnap esti élőszavas beszélgetésnek, a fenti bejegyzést hallottuk valóban szóban, (úgy jobb volt:)) szóval túl sok mindent hozzáfűzni nem tudok, reméljük, hogy ritkán fordul elő, hogy felteszed a bejegyzést,csak nem látszik! :) gyógyulj hamar, puszilunk innen is, csóközön!!!
Anci

Gavo 2012.06.28. 08:46:44

Hát igen és idén még én sem tudok nektek csodabogyókat adni, hogy egyből jobban legyetek :D
Az egy dolog hogy a gyerekek miket küldenek fel, az meg egy másik hogy te is jobban figyelj és akkor már 2 ipod boldog gazdijai lennétek :D
süti beállítások módosítása