HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

30.
augusztus

Irene

winrudi  |  4 komment

Az alábbi bejegyzés még tegnapelőtt született, de elment a net és azóta nem volt érkezésem feltölteni. Azóta is minden rendben, az újabb történéseket majd egy következő bejegyzésben fejtem ki. Addig is itt van ez:

Sziasztok!

Még mielőtt belekezdenék az előző bejegyzésből kihagytam a legérdekesebbet. :) Szóval az utazós-vásárlós-OCC-s day offon bementünk Callicoonba is, még odafelé, hogy feltegyük a kártyáinkra a csekkjeinket. Itt egy helyi boltba is betértünk, ahova már kétszer is akartunk, de a bolt kedden és szerdán zárva van. Mondanom sem kell, hogy kedden és szerdán próbáltuk eddig. :D

Most végre bejutottunk, néhol elég nyomasztó hangulatú giccses kacatok és tökjó antik cuccok sajátos keveréke volt a választék. Két emelet volt, a felső úgy nézett ki mint egy múzeum, régi könyvek, bakelitek, berendezési tárgyak hevertek; sokat fotóztam, nagyon tetszett. Na itt vettem egy Life magazint, 1943-ból, 5$-ért. Nagyon király, csak büdös. :D De van benne tudósítás többek között a második világháborús, Tunézián állomásozó amerikai katonákról, meg régi reklámok, nagyon tetszik. :) Eddig ennek a szerzeménynek örülök az egyik legjobban. :) Ja és egy idős bácsi volt a bolt tulaja, akivel vagy 5 percet beszélgettünk Krisztiánnal mikor fizettem. Szóba került hogy Magyarországról jöttünk, mondta hogy az egyik nagyszülője angol, egy másik pedig magyar volt, úgyhogy amikor az apja valami őrültséget csinált, az anyja mindig mondta hogy "Nem bírsz a magyar véreddel!" :D. Nagyon kedves volt egyébként. :)

Nos az utolsó hét megint összefolyik, nagyon gyorsan eltelt. Csütörtökön volt a szabadnapunk, azt főleg pihenéssel töltöttük. Egyszer vagy kétszer tudtam napozni, meg voltunk gymben is, amíg még lehetett, mert most már szerintem az is zárva lesz. A day off estéjén végre egy színdarabot is meg tudtam nézni a táborban, két nyár alatt az elsőt. :D A Herculest adták elő, kb. 8-12 éves gyerekek, kb. 40 perc volt az egész; asszem főpróba volt, de nagyon ügyesek voltak, élveztük. :)

Tegnap-tegnapelőtt parents day volt, az utolsó kettő. Eléggé elfáradtunk, de szerencsére nem lesz több. :) Tegnap este mindjárt a második színdarabot is megejtettem, a címét nem tudom, de baromi jó volt. Ez volt a fő darab az egész nyáron, a táborvezető rendezésében, nagy (16-17) éves táborozókkal. Gyakorlatilag majdnem Broadway színvonalú darab volt, túlzás nélkül. Mindenki remekül játszott, énekeltek, táncoltak, hihetetlenül tehetségesek, főleg a fiú és a lány főszereplő. Hatalmas álló vastapsot kaptak a közel kétórás előadás végén (öt perc szünet volt). A színpad előtt nagyzenekar szolgáltatta az élőzenét a darabhoz, ők is nagy tapsot kaptak a végén.

Az éjszaka folyamán Irene is megérkezett a táborba széllel és esővel. Szerencsére messze esünk a közepétől, ráadásul a hegyek közt vagyunk, így itt nagyjából úgy kell elképzelni mint egy közepes nyári vihart, csak nincs annyi eső, inkább folyamatos permet van, olyan mint a Niagaránál és közben fúj a szél, hol jobban, hol kevésbé. Szóval nem kell félni, ráadásul most már innen is elvonulóban van. Krisztiánnak sikerült áttennie az egész Hawaii utazásukat több órás telefonálgatás árán, Gáborék gépe pedig valószínűleg elindul, úgyhogy reméljük az ő gondjaik is megoldódnak.

Ma este lett volna a nagy záró buli a CC-ben, ahova még a konyhafőnökök is eljönnek, gyakorlatilag mindenki, de a hurrikán miatt nem nyit ki a CC, mert erdő mellett kéne sétálni a sötétben. Ron, a táborvezető bemondta ebédnél, hogy a kisebbik dining hall-ban szerveznek valami bulit, hogy azért mégis legyen, de itt tiltott az alkohol. Na majd lesz valahogy... :)

Holnap mindenki elutazik és csak a post campesek maradnak, biztosan nagyon furcsa lesz, majd jelentkezem hogy milyen. Miközben írtam ezt a bejegyzést elment a net (áram pl. az egész táborban nincs, csak a konyhán, mert itt van generátor, most bent állok a salad bar-nál), majd feltöltöm ha valamikor visszajön. :)

puszi

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr893191394

w.padre 2011.08.30. 20:40:32

Szia Apafej ! Az utóbbi időben,igen televolt a hócipőnk ezzel a könnyűvérű ,irén nevezetű hárpiával,szerintem a nagymamája is prostituált lehetett valahol a bahamákon. ( Ő VOLT A BAHAMA MAMA :) . Hétvégén rácuppantunk a témára és mint egy kihelyezett NASA állomás követtük felváltva a különböző hír forrásokat az ( Atáékkal karöltve ),hogy merre és hogyan sereg , forog ez az idióta banya. De szerencséjére elvonszolta azt a vánnyadt seggét. Ezt a kis nüansznyi közjátékot elfeledve, ismét a levezető munkálatokon ügyködhettek és utána jöhet a pihenés,itthon végre megszünt a vad meleg, most ölég jó az ájer. Továbbra is vigyi,puszi, ölel-bölel + satubbi, mill. smár a a tyád. Zárom ezeket a képzavarokat, üdvözlettel Burundi, királyi lakosztály félemelet jobbra . :)

ketike 2011.08.30. 22:35:14

Szia Manó!

Örülök, hogy jól vagytok, most már elmondhatod magadról, hogy egy hurrikánt is átvészeltél! Reméljük nem lesz több, ennyi bőven elég volt belőle!! Mostanában kicsit elmaradtam az írásban,de olvastam az előző írásodat is, és mostani is nagyon élvezetes volt, Irene ide, vagy oda! :-))
Már csak röpke 2 hetek van, az már gyorsan el fog telni és várunk majd a reptéren benneteket!! Addig is vigyi magatokra!!! Naggggyyoon sok puuusszzzii!!!!

w.evita 2011.08.31. 15:29:21

Szia Manócska!
Örülök, hogy minden oké odakint! Mostanra már kezdem visszanyerni régi formám, a hétvégén öregedtem tíz évet! A rossebb az Irénbe! Szóval tök jó kis szerzeményed van, majd kitesszük szellőzni az erkélyre:)! Remélem, hogy már nem kell olyan sokat dolgozni, most, hogy nincsenek gyerekek! Még két nap meló, vagy ilyesmi!és jöhet a pihi, meg aztán marhául várunk haza!:))
Addig is vigyázz magadra, puszilunk, meg ölelgetünk nagyon!:)

AtaVica 2011.08.31. 15:58:25

Szia Öcsi!!! Egy marha nagy szikla esett le a szívünkről, mikor írtad hogy minden rendben van, és hogy egy laza kis permettel gyakorlatiasan megusztátok az egész hurrcane allias büdös irén katasztrófikát!! Nem fogsz megismerni. Gyakorlatilag egy hétvége alatt elvesztettem nem a zsebkendőmet, hanem a maradék pár szál hajamat ami a fejemen még leledzett!!! :)Nagyon örülünk hogy minden rendben van, és NAGYON várunk már haza!!!! Most már ne dolgozzatok sokat, inkább próbáljatok rámelegíteni a lazításra, utazásra!! Nagyon Vigyázzatok Magatokra, és pusszantunk milliószor!!!!! :)))
süti beállítások módosítása