HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

01.
szeptember

The End

winrudi  |  1 komment

Ez a bejegyzés - ha már nem voltak az eddigiek is azok - kicsit összecsapott, összefoglaló és viszonylag rövid lesz, mivel ez az utolsó. Hogy mi történt a binghamtoni day off óta, már eléggé összefolyva látom csak, azóta nem volt szabadnapunk. Vége lett az utolsó sessionnek, volt parents day.

Nekünk a laundryn akkorra már nem volt munkánk, a gyerekek ruháját kimostuk, aztán ugye már nem kellett, mert mentek haza. Krisztiánnak segítettünk, aztán szerencsére tudtam szerezni golfkocsit, úgyhogy megint luggageoztam. Emiatt az esti náyrzáró show-t sem láttam, ami a Producerek volt, de nem is nagy baj, úgyis túl fáradt voltam hozzá.

falks.jpg

Hétfőn aztán a gyerekek vasárnapi távozása után a staff nagy része is elment. Egy sor régi és új baráttól kellett elköszönnünk, a mielőbbi viszontlátás reményében: Ola, B, Michaela, Cara, Ari, Angie, Memo, Pepe, Javier, Nadine, Ale, Erandi, Rosio, Ryan, Kiki, Emmanuel, Danny, Jenny és talán még folytathatnám is, hiszen volt akit meg sem találtunk, és volt olyan is, aki odajött megölelni, de még a nevét sem tudom. :) Könnyek persze folytak, ahogyan az eső is, utóbbi zuhogott. Egyébként nagyjából fél órával azután, hogy elmentek, eltűntek a felhők és egész nap sütött a nap...

A post camp azzal telt, hogy nagyjából négy nagy teherautónyi törölközőt, lepedőt, párnát, pokrócot és párnahuzatot mostunk ki, szárítottunk meg, hajtogattunk össze és pakoltunk el. Nem volt nagyon durva, de azért vicces, hogy a post campes napokon keményebben kellett dolgozni, mint a nyár során. A munkával egyébként tegnapra végeztünk, feltakarítottunk a laundryban, kész vagyunk. :)

Végre biztossá vált, hogy Kenyáéknál fogunk lakni, Brooklynban. Tavaly és tavalyelőtt itt dolgozott, és van egy négyemeletes bérházuk Brooklyn északi részén, 15 perc metróval a Wall street. Nagyon jó az ár is, amiért hat éjszakát tudunk maradni, főleg hogy végül Csaba is velünk fog lakni, így lehet, hogy még olcsóbbra jön majd ki.

Ma még lehet, hogy eljutunk Binghamtonba bevásárolni NY-ra, ha nem, akkor mai elfoglaltságnak csak a pakolás marad. Nagy bőrönd nélkül jöttem ki, tehát elvileg egy bőröndnyi cuccot hazavihetek pluszban, de nem túlzás, hogy tartok attól, nem minden fér majd be. :D Majd meglátjuk...

New Yorkban hat éjszakát leszünk, 8-án indul haza a gépünk és bécsi átszállással valamikor 9-én (vasárnap) délelőtt 11 körül érünk majd haza. Hihetetlen, hogy egy hét múlva megyünk haza, eltelt három teljes hónap! Jaj majd elfelejtettem időközben vettem egy laptopot, úgy néz ki mint Andié, már most imádom. :)

New Yorkban még sok látnivalót útba akarunk ejteni, kimaradt eddig pl. az ENSZ, a Public Library és a Rockefeller center is. 6-án átmegyünk majd Bostonba, egy napra körülnézni. Ez lett Washingtonból, mert ott már tavaly voltunk, helyette új helyre megyünk. Még le kell foglalni, de valamikor a jövő hét elején pedig Atlantic Citybe szeretnénk átmenni, szintén csak egy napra.

Szerintem ez az utolsó bejegyzés, az utazás alatt általában nincs időm, meg normális netem blogolni, úgyhogy köszönöm a háromhavi figyelmet, otthon találkozunk! :)

ps.: Minden nyárnak több dala is van itt kint, azt hiszem így a végére az idei egyik legjellemzőbb száma ez lett a sok közül:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr554746170

w.padre 2012.09.01. 19:55:16

Szasssz Apafej ! A lényeget már nekünk elmesélted a skyponn,a döntő momemtum,hogy letelt és várunk haza vadul.Azzzsem elindulok vadászni,hogy a szükséges cuccokat a fínom kajcsikhoz beszerváljam.Vágjuk a centit,jó pihit és továbbra is VIGYI-PUSSZ MEG ÖLELBÖLEL ! :)
süti beállítások módosítása