HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

Szia mindenki!

Ismét jelentkezem. Tegnap (szerdán) mindenki egységesen day offot kapott, így nekünk is szabadnapunk volt. Szerettünk volna egy kisbuszt kérni, mivel aznapra volt egy szervezett út Binghamtonba, ahova mi nem akartunk elmenni (20 dollárért) és csak reggeli volt aznap. Van-t nem kaptunk, de Ron, a táborvezető bevitt minket a saját kocsiján. Andit, engem, Krisztiánt, két jamaikai lányt (Jessica, Stephanie), Javiert, és egy amerikai lányt Dallasból, akit most ismertünk meg, Nataschát.

van.jpg

Bevásároltunk, vettünk kulacsot, illatos gyertyát meg ilyeneket, majd beültünk egy kínai étterembe ebédelni, ahol a pultos megkérdezte, hogy kanadaiak vagyunk-e, aztán meglepődött, hogy nem: magyarok, mexikóiak, jamaikaiak és amerikaiak. :D Az egész nap nagyon jól telt, jól éreztük magunkat, betelefonáltunk a táborba, és nemsokára értünk jöttek. Hazaérve megkaptuk Javiertől a tequilánkat, egy 950 millis üveggel. :D Odaadtuk neki a pálinkáit, a kokárdát meg a magyar nyelvkönyvet, amit hoztunk neki, talán utóbbinak örült a legjobban.

A tábor és a laundry között a vant használhatjuk, igyekszem róla majd illusztrációt is keresni a neten (egy olyanról találtam képet, csak a miénk kicsit rosszabb állapotban van :D) és beszúrni. Azért is szeretném, mert a laundry körül kipróbáltam és még én is tudom vezetni, automata váltós, olyan mint egy gokart, csak nagyobb, úgyhogy azóta már le és fel is vezettem és a pedálok őrületes érzékenységéből adódó néhány satu féken kívül többek szerint is egész ügyes vagyok... :D

Az ajándékcsere után kitakarítottuk az egész emeletet, a konyhát, étkezőt, fürdőszobát, mindent kidzsuváztunk fertőtlenítővel, úgyhogy most már nagyon jó ott lenni, vettünk illatos gyertyákat, azokat is sűrűn alkalmazzuk. :)
Ma ismét munka volt, de továbbra is hasonló a tempó, a délelőtti műszak alatt ma 45 oldalt haladtam a könyvemmel, talán ez érzékelteti munkánk keménységét, ami főleg az eddigi konyhás munkával áll éles ellentétben. :)

Most a délutáni műszak van, zuhog az eső, addig gondoltam megírom Krisztián gépén ezt a bejegyzést és majd este igyekszem feltölteni a blogba. Nemsokára mennünk kell még valamilyen eligazítós meetingre (már volt pár) utána szerintem mára ennyi volt a munka, úgyhogy ha nyitva van, szeretnénk idén először elnézni a gymbe is, reméljük összejön.

Jelenkezem majd amint tudok és van mit mesélni, addig is ölelünk titeket!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr924572622

ketike 2012.06.08. 12:18:57

Szia Manó!
Tiszta hasznosak ezek a nyarak, a tavalyi után a felsőfokú nyelvizsgát tetted le, idén meg a jogsit is megszerezheted!!
:-))) ügyi vagy, csak gyakorolj minél többet!
A tequilát meg csak modjával kóstolgatni!!
:-)))
Sok puszi Nektek!!!!!!!

AtaVica 2012.06.08. 14:49:42

Szia Schumi!! :)
Megnéztelek volna abban a nagy vasban!! (Fotót kérünk szépen!! :) Ketinával ellentétben igen is ajánlanám a teqi nyalogatását! Örülünk neki, hogy eme pozicótok lightosabb mint az eddigiek. Itthon minden ok, lerohad a gatyókánk, és emiatt nagyon fogy a sör!! :) Vica is jól van, és tegnap már észleltem a pocaklakó növekedésének mértékét!! :)Növekszik a Drágám!! :) Vigyázzatok Nagyon Magatokra, és pusszantunk marhául Titeket!!

w.padre 2012.06.08. 17:47:21

Szassz Apafej ! Az dühítő,hogy Van -t nem kaptatok, de, hogy még egy nyamvadt Nincs sem volt kéznél az már több a soknál! ? Jól nyomod a kőrözgetést, vigyi a pockokra és csak fínoman a pedálokkal majd belejössz. Végre egy lazítósnak tűnő melógyia és még a meglepi találósdi is elindul, még jobb lesz .Marhául vigyi,puszkány meg ölelbölel. u.i. :" Nálunk van egy mondás,a ló fut a teve köp" , jelszó tequilát míg bírja a pincér ! :)

NBence 2012.06.08. 23:14:16

Aztán gyúrjatok is:D
süti beállítások módosítása