HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

Előre leszögezem, hogy ez most nem lesz valami hosszúlélegzetvételű bejegyzés, állapotomat tekintve. Olvasni szándékoztam, de olyan álmos és fáradt vagyok, hogy valószínűleg fél oldal után elaludnék a székben és fel sem kelnék vagy 2 napig. :D

Úgyhogy inkább zenét hallgatok és írok. Tegnap esti munka után skype-oltunk Andival, aztán éjjel ugyanolyan hideg volt mint mostanában mindig. De mostanra meg nagyon meleg lett, úgyhogy szerintem ennyi volt egyelőre a didergős éjszakákból (bár hajnalban eddig is hűvös volt).

Jelentem a ruháim túlélték a mosást, most a délutáni szünetem első felét pihenésképp azzal töltöttem hogy a laundry-zsákból visszapakoltam a bőröndbe, meg kicsit összeraktam az ágyamat. Juhhé. A bunk-ban továbbra is iszonyat kupi van, de már fel sem veszem. xD

A mai délelőttöm elég pesszimista volt, kicsit elegem volt, aztán most már jobb, csak a fáradtság meg az álmosság maradt meg. Azért ilyen szakadozott ez a bejegyzés is. Amúgy nem az zavar, hogy nekem ennyit kell dolgoznom a pénzért, inkább az, hogy másoknak nem. De erről is majd inkább később (balladai homály 2.0). Ma este megint all staff meating aminek semmi értelme, cserébe kötelező. Csodálatos. Úgyis annyi szabadidőm van, hogy pont belefér néha egy-másfél órányi plusz. Így Andival sem nagyon fogunk tudni skype-olni este, remélem azért a munka után még elcsípem kicsit.

Azt hiszem, most egyelőre ennyi, mert a végén még elalsz

haha micsoda jó poénjaim vannak, látszik hogy még a megszokottnál is fáradtabb vagyok. Valamikor el kéne kezdeni fotózni is, de per pillanat nem érzek hozzá energiát, majd valamikor.

Ja és végre Andi is ír blogot. ^^

puszi

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr782126135

hmm.Peti 2010.07.02. 22:50:24

Lám lám, a munkavégzés különbségei kapcsán táncsak nem osztálykülönbségek kifejeződését vélem felfedezni ebben a csúnya imperialista Usában? :) aztahéccázát. Nah, Rudi azért a proletárforradalom kirobbantásával sztem még várj egy kicsit.:) Emlékeink szerint nem vezet fényes eredményekre, bár lehet, hogy Lendvailildi néni mást állít, ne higgyünk neki.
Pihenj is azért ha lehet, nem kell sietni, a porból készült csirke megvár:D Noh további jó mulatást.:D

AtaVica 2010.07.02. 23:56:11

Szia Öcsi! Az előttünk szólóhoz teljes szívvel csatlakozni tudunk:) hmm. Peti! Lényeglátó! Csak ne emlegetné Lendvaiildinénit, mert feláll a szőr a hátunkon:)! Reméljük hamar gyorsan bubukálsz egy nagyot és menten rózsaszínebben látod a világot! Hisz a ruháid megvannak, fél siker:)! Azt hittük minket már nem tudnak meglepni az amcsik, de ezek aberráltabbak mint a szigetlakók! Vegyél be egy leszarom tablettát és fel a fejjel!:) Tuti jó lehet a memóriájuk ha heti 2szer kell fejtágítás hogy nehogyemán elfelejtsék hun vannak oszt mit művelnek! Vigyi magadra erősen, kitartás Néked! Mi meg össze-vissza pusszanttunk, Pupák is küld egy nyálas cuppanósat:) Szeretve Vagy!

w.evita 2010.07.03. 08:51:58

Szia Manócska!
Az Atáék szólásához, én is csatlakozni tudok erőssen( ugy látszik ma ilyen csatlakozós nap van),vannak ilyen szar napok, a tagnapi ugy tűnik ilyen volt, hát lekell szarni!!:))) próbáld meg lazán kezelni a dolgokat, mint eddig, hülyék ezek csak nem forognak! Amikor szüneted van, próbálj meg pihizni, amennyire lehet, nem muszáj rögtön skypélni, nem haragszunk mi meg érte, ahogy neked jobb!!! Puszilunk innen ezerrel!!! Anci!

w.padre 2010.07.03. 09:11:12

Olá mandula! Látom fokozódik a nemzetközi helyzet,de legalább az idöjárás javul,a központi észosztásokra oda se fülelj, ne vedd fel a sok hülye dumát, ezek itthon is mennek, olyan mint régen ( gyerünk elvtársak ,kicsit jobban, kicsit többet,örülj,hogy itt lehetsz + a többi marhaság)csak már nem elvtársaznak, ott legalább nem.Csak feltúpírozzák az ember agyát, be kaphatják, tudod,úgy hogy mindenki odaférjen, lassan és megfontoltan az idő nekünk dolgozik.Próbálj meg pihizni és csak vidáman hülyülve nyomni a ipart a többi marhaság nem számít egyik föleden be másikon ki !Ha nem irogatunk minden nap az nem baj, inkább szusszanj ha úgy jobb, csóközönnel búcsúzom elvarom gondolataim szövevényes fonalát, maradok mély tisztelettel , üdvözlet a mexikói sorstársainknak, a többit legközelebb , vigyi mill besito !
süti beállítások módosítása