HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem pár napig, de elég nehéz volt az elmúlt időszak.
Tegnap, tegnapelőtt parents day volt, ami a második session végén már elég durva, szombaton kb. négyezer ember vacsorázott összesen, az ő kajájuk edényeit pedig el kell mosogatni valakiknek. No meg salátát is esznek. :)
Andi szombaton például több mint 11 órát dolgozott.

Ezen kívül gyakorlatilag semmi újról nem tudok beszámolni, most tényleg csak a munkáról szóltak a napok, a szünetekben leginkább aludtunk, pihentünk; főleg mert betegek is  voltunk. Illetve én már meggyógyultam, Andi még húzza, reméljük hamar elmúlik neki is.

Krisztián is beteg, Rita is lázas volt, most meg Réka kezdi, úgyhogy elvagyunk. Ja néhányszor lenéztünk a medencéhez is, amikor Andi még nem, én pedig már nem voltam beteg. Majdnem egy év után úsztam kicsit, meg némi színünk is lett már. :)

A következő day offunk holnapután, szerdán lesz. Nekem, Andinak, Ritának és Victornak biztosan akkor, a többieknek nem tudom, hogy sikerül-e addigra kivenni, valami programot majd kitalálunk.

A képekkel is tudom, hogy el vagyok maradva, igyekszem pótolni. :)
Az elmúlt időszakban nagyon meleg volt, még éjszaka sem hűlt le a szokásos mértékben, ma esett megint kicsit az eső, de még mindig elég meleg van. A délelőtti szünetünkben (Andi délutános) ma is aludtunk, pihentünk. Most a délutániban el akartunk menni Dáviddal idén először a gym-be, de zárva van, mert ma jönnek az új gyerekek a harmadik session-re.

Gondolkodom, de tényleg semmi más nem jut eszembe. Krisztián most a betegsége óta/alatt nálunk alszik, de általában annyira fáradtak voltunk, hogy a filmnézés elmaradt.
Jelentkezem majd, remélem a day off után lesz mivel. :)

Kiegészítés: Gáborék megszerezték az új Harry Pottert, meg is nézték, szerintük nagyon jó. Ők nem olvasták a könyvet, de több olyan visszajelzést is láttam, akik olvasták is és úgy is nagyon tetszett nekik. Mi nem néztük meg, mert valószínűleg elvisznek minket majd moziba rá, és inkább úgy nézném meg mint kamerás verzióban laptopról.

Jók legyetek! :)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr423078517

w.evita 2011.07.19. 07:45:39

Szia Manócska!
Örülök, hogy meggyógyultál, úgy látszik ez a baci végig megy rajtatok! Andinak jobbulást, remélhetőleg a day offra már rendbe lesz!:) El sem tudom képzelni, hogy 4 ezer ember után mennyi a mosogatni való, néha a mi konyhánkban is úgy tűnik, minta 4 ezren ettek volna!:))
Jó volt tegnap kicsit már beszélgetni, bár elég késő volt már, szundi bogyival, úgyhogy kellett koncentrálni! Hiányzott már a hangod!(is) Itthon semmi különös, a szokásos, hol jobb( bár az kevesebb) hol rosszabb napok követik egymást! Az biztos, hogy nem az unalomba fogunk elpusztulni!:)) Vigyázatok magatokra, találjatok ki valami jó kis programot a szünet napra! Puszilunk,meg ölelgetünk nagyon mindkettőtöket! Csóóóóóóókkk!!!!!

AtaVica 2011.07.19. 17:33:42

Szia Öcsi! Csatlakoznék Anya hozzászolásához és jobbulást kívánunk mindenkinek aki éppen betegeskedik! Az a szerdai day off igazán rátok fér és jól használjátok ki, pihizzetek sokat, meg gyógyulgassatok!! :) Szerdán igaz szunyálsz még ha jól számolom, de szorítsatok erőssen mert (entrevista de trabajo) ra megyek és kúvára be van sózva a seggem hogy sikerüljön!!! Részleteket akkor ha már tutto mobilie! Lényeg az hogy szurszur :) Itthon is nagyon meleg van bár holnaptól mond végre egy kis enyhülést, hát ránk férne! Afrikai meleg van már egy hónapja :)! Amúgy minden rendben, Vica is jól van és nagyon puszil Titeket!!!!! Búcsuzom, és bontom a vonalat, ja Mi is szeretnénk már hallani a hangodat, de tudom.......... Pusszantunk erőssen, vigyázzni és jó pihit szerdára!!! Pussssszzzzzzzzzaaaaaaaaaa

w.padre 2011.07.19. 20:12:08

Hellóó ! Semmi gond a jelentkezéssel,én is vágom ,hogy partners day -ek micsoda durvák pláne ha minden ember a környéken nállatok eszik,javasolnám a zsíros deszkát azután nem kell mosogatni és a Rambó 8 gyermekeinek sem törné az arcát,de ez nem biztos .a Szerday day off -hoz jó pihit,hátha dob valamit a gép és elkavartok erre-arra jobbulást kívánok a csipet csapat gyengélkedő tagjainak, amikor lehet pihenjetek a fényképek satubbi ráér,én is vadul keresem a kábelt a feltöltéshez,egyenlőre kevés sikerrel.Vigyizni vadul mill. smár,tegnap jó volt hallani azt a jóképű hangodat, ( füleltem ám vadul ), ölel-bölel-pussz a a tyád a szavannák csücskiből !!!!

w.padre 2011.07.19. 20:24:06

Valami hekker bejutott az oldalamraszúr is( 1 picit),ennyi marhaságot én nem tudok írni. Ja és a Helikopáter valahány tínyleg klassz,bár tudod én egyet sem olvastam még is tetszett vadul,pláne mind három dimenziónba plussz az áj maxx be, ami azt jelenti ( mikor nem szertnék ha Mex a film vége előtt lelépne a szemüvegében ) !!! Elvarrom soraim kötegét,de gyün a cunami,má dörögik vadul puszilunk !!!
süti beállítások módosítása