HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

Sziasztok!

Most több napos hallgatás után elvileg ugye mondatözönöket kéne öntenem magamból és hosszú sorokon át írni, de őszintén szólva nem nagyon van miről (az ilyen kezdetű bejegyzések szoktak kisregénnyé duzzadni, de most ez a veszély szerintem tényleg nem fenyeget :D).

Azért nem jelentkeztem pár napig, mert parents day volt, elég sokat dolgoztunk, úgyhogy nem volt időm. Ennek ellenére kevésbé volt kemény, mint tavaly, vagy mint három hete, ráadásul ez most már a negyedik session, úgyhogy innentől már kevesebb gyerek, kevesebb kaja, kevesebb edény. :)

Tegnap a kevés szabadidő, ma pedig a zárva tartás miatt nem; de előtte három egymást követő napon is voltunk a gym-ben, már teljesen hozzászoktunk, úgyhogy várjuk, hogy holnap újra mehessünk, nagyon jól esett mindkettőnknek Andival. :)
Rájöttem, hogy edzés mellett valahogy a munka is könnyebb, pedig azt vártam hogy fáradtabbak leszünk, de inkább több energiánk van. :)

Már csak egy hét a következő day off-ig (:D) ami a Niagara, már nagyon várjuk, Andi hogy először, én pedig hogy újra láthassam. Az is elég aktív szabadnap lesz, de a Niagara elég sok mindent megér. A szállásainkat, buszutainkat apránként foglalgatjuk, lassan már minden készen áll, valamelyik bejegyzésben majd részletesen leírom, hogy hol, mit szeretnénk megnézni majd.

A képekkel is kicsit el vagyunk maradva, már nagyjából kiválogattam a Woodstock-Skinners Falls és a Scranton, valamint a Broadway képeit is, majd felpakolom facebookra. :)

Mindenkit puszilunk, ölelünk! :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr793132536

w.padre 2011.08.12. 10:53:54

Szia Apafej ! Tök jó ,hogy kezdenek elfogyni azok a fránya edények,kevesebb jóképű érkezik szerencsére.Jól teszitek a sportolást,így jobb erőnléttel könnyebb a meló is és ki is kapcsol egy kicsit.Nálunk beköszöntött a jó idő,egész szokatlan.jókat kempingezgettünk Gy.-ben.Sok puszi-vigyi-ölö-böli satubbi.
süti beállítások módosítása