HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

14.
augusztus

iPod Touch

winrudi  |  3 komment

No ismét jelentkezem. Minden rendben, zajlanak az események a rendes hétköznapi kerékvágásban. Sokkal jobb igy a bunk, hogy a srácokkal lakunk együtt és nincsenek gyerekek. Ma is a délelőtti szünetemben is visszamentünk Ádámmal és olvastam kicsit meg aludtam, pihentem.

Még az előző bejegyzéshez kapcsolódik, itt van kép a camper srácról meg Madonnáról:

http://juicy.mashkulture.net/magyar/wp-content/uploads/2010/06/madonna_for_dolce_gabbana.jpg

Durva, hogy minden nap szembejön velem a dining-ban miközben épp salátát szedek vagy valami, máskor meg Madonnával mászkál. :)

Tegnap este Gáborral találtunk (najó igazából ő találta) ebay-en (olyan mint a vatera) új ipodot, 170 dollárért, ingyenes kiszállitással. Meg is rendeltük, elvileg 5-6 munkanapon belül meg is kapom, remélem minden oké lesz vele, már nagyon várom. Gábor hitelezte a pénzt, aztán a napokban megkapom majd a fizetésemet. Ilyen:

http://files.lesterchan.net/images/apple/ipod_touch.jpg

Aki esetleg nem ismeri, lehet rajta zenét hallgatni, képeket és filmet nézni, netezni (ahol van wifi), skype-olni is. Most a déutáni szünetemet végigneteztem, beszéltem Anyáékkal, Andival, Mátéval, S.Katával (igen, ez marad a fedőneved xD), úgyhogy most nagyon jó kedvem van.

Estére remélem kitalálunk valami programot, legfeljebb pihenünk, az sem rossz. :)

Még Woodbury-vel kapcsolatban akartam irni valamiről, de pár perc múlva megint munka, úgyhogy ez máskorra marad, igy is örülök hogy sikerült egy viszonylag (talán) épkézláb bejegyzést összehozni ennyi idő alatt. :)

csókoltatok mindenkit ^^

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr632222277

AtaVica 2010.08.15. 04:50:43

Szia Öcsi!!

Nagyon szép ez a kütyű de tényleg, és tök jó hogy minden rendben van!!! Nagyon sajnálom hogy nem tudtunk skypézni, pedig nagyon szerttük volna! Hulla fáradtak voltunk!! Nyomtuk az ipart mind a ketten , és én még ma is megyek mint azt látod a korai időpontból!! Ez a 12h kicsinál teljesen!! :) Vica is jövőhéttől 5-6 napot nyomat végig!! Tetszik Neki a meló nagyon!!Neked meg kitartást kívánunk, és továbbra is legyen mindig jóó kedved!! :) (táncolos figura a skypéből)
Fúúú Öcsi mindjárt gyüszől haza!!!!!!!!!!!!!!!! De jó lesz már!! Nagyon Várunk, Vigyázz Magadra, Csókolunk!!!

ketina 2010.08.15. 10:24:42

Szia Manó!

Most nemigazán tudom, hogy mit írjak :-)! Szokás szerint nem történt semmi,tegnap este kicsit kiruccantam a rómaira hekkezni, meg táncikázni, de nagyon jó kislány voltam, mert fél egyre már itthon voltam! Szabin leszek a jövő héten, hogy mit csinálok még nem tudom, szerdán talán elmegyünk moziba. Te végleg lemaradtál a mozis buszokról?
Nagyon klassz az a kütyü, szép színes meg minden! :-)))
A srác sem rossz, én is szívesen összefutnék vele nap. mint nap! :-p
Mostanában nem megy az olvsás, nagyon össze kell szednem magam,hogy vissza vigyem majd a könyveket mire megjössz!
Háttérben zajlanak az úszó selejtezők, ha lesz újabb arany érmünk majd tájékoztatlak, tegnap bronz érmet nyertünk.
Na, jó befejezem, Naggyon Sok Puszi Neked és Nagy Ölelés(má hiányzol ám nagyon)!!!!
puuussszziii

w.padre 2010.08.15. 15:18:13

Szaaasz Apafej! Örülök ,hogy minden sima , most már ezzel a laza utózöngével kitoljátok ezt a hátralévő kis időt,legalább a kölykök nem sipákolnak meg lábatlankodnak körülöttetek a kecóba.A vadonnás hapi elég nyúl béla, ezt a két szatyrot is alig bírja,biztos mariconsito .Tegnap volt a TV.- ben,hogy egy évek óta amcsiba dolgozó magyar orvost rúgtak ki a munkájából,egy egyház által üzemeltetett kórházból mert hetero volt és nem buzi mint a többi vezető beosztású,magukat vidám fiuknak hívó homokos.A helyére felvettek két kevésbé képzett,de legalább langyi marhát. Most perli a kórházat diszkrimináció miatt,ez azért elég szép! Na mindegy, balambér lényeg a lényeg,az idő múlik a gumi nyúlik,felénk van egy közmondás " valakinek nemsokára letelik a melója és ennek épp ideje "Össze - vissza ölel-bölel a kiccsaládod, részedre távirányításu puszik tömege száguldozik figyizd meg. Pusza !
süti beállítások módosítása