HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

A helyzet továbbra is változatlan, azért nem blogoltam, és gyanítom, hogy még a mostani bejegyzés sem rejteget az olvasó számára hihetetlen izgalmakat. Visszatértünk a laundrys munkához, mivel elkezdtük mosni a gyerekek ruháit. Továbbra sem megszakadás a munka, reggel az összegyűjtött mosózsákokat felvisszük (minden napra meg van határozva, hogy épp melyik bunkoknál mosunk), aztán mosógépbe be, majd szárítóba át, mosózsákba be és végeztünk is.

Nagyjából délután 3 és 4 között szoktunk végezni, úgy, hogy közben egykor ebédszünetünk is van. Később tovább fogunk dolgozni, mert több gyerek lesz majd, de akkor sem egy konyha. Amit különösen élvezek, hogy minden étkezésnél van egy órám az evésre és nem 10 perc alatt kell belapátolni a kaját és rohanni vissza dolgozni.

A mosások idejét várakozással töltjük, ilyenkor vagy beszélgetünk vagy olvasunk, nem túl megerőltető. :) Most épp a vacsorát várjuk, Andi épp a gymből jött, én most pár nap pihenőt tartok, mert - rám alig jellemző módon - múltkor zakóztam egyet és még fájlalom az oldalbordám. No nem az életnagyságút. :)

Krisztián épp a szobájukat takarítja, ha minden jól megy, holnap megérkezik Anna és elköltözik tőlünk. Jut eszembe, ősök: milyen időpontokban tudtok skypeon lenni? Jó lenne már valamelyik nap összetalálkozni egy kis élőszavas beszélgetés erejéig! :) Majd írjátok meg!

Ölelés.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr354586975

w.evita 2012.06.14. 08:26:15

Szia Gyermek! :)
Rendkívüli örömmel olvasom, hogy nem oly eseménydús a munkavégzés, hála az égnek az idén nem fogtok megszakadni a munkától! :)
Mi is hasonló dolgokról tudunk beszámolni, megy a szokásos kerék,kérdésedre a válasz,hogy általában 8 óra ottan 2 óra magasságában bírunk haza érkezni, majd bekapcsolódunk a skypébe, hátha össze tudunk futni, jó lenne, mert az én részemről igen nagyon hiányzik a csilingelő hangod (is). A hétvégén is esélyesebb lesz az összefutás, mert most már nem kell majd fát nyűni, viszont azt nem igérem, hogy állandóan otthon tartózkodom! De pl vasárnap du. hátha sikerül. No ezt jó alaposan megtárgyaltam.
Egyebekben minden rendben, tervezünk atyáddal egy kimenős hétvégét, csak még a helyszínt nem sikerült kiválasztani. Csókoltatunk rettentő módon az Andit is!!!
Anci

w.padre 2012.06.14. 19:51:42

Csocsesz Mandula ! Az olvasó tökéletesen elégedett a lájtos, semmi cunami,lavina,morgószél és egyébb frászkarikákat mellőző bejegyzésekkel.Csak lazán gyüjtsétek a szennyest,minden extra nélkül,az viszont kicsit gázos,hogy minden nap más bukónál szeditek a cuccost,de" szilvalé "ilyen az élet ahogy a művelt francia mondja.Csak óvatosan a test edzéssel a hátasokat és egyébb úri vigécségeket próbáld mellőzni. Nálunk per pillanat nyár van,tegnap még késő ősz volt,úgyhogy heves fő fájással küzdünk,mint ifjú koromban a dzsungel nevezetű ,igen tikkasztó vidéken a tanganyikai vizidisznó , ( eredeti nevén : vasszer svájn )vadászaton El A la Shejkben.A közeljövöben rágyúrok, mikrofon és kamera előkerítésére és szkáájpolunk majd vadul . Addig is vigyi,puszi,mill+ ölelbölel smár a atyád !

AtaVica 2012.06.14. 20:10:02

Szia Öcsi!!!
Mi is örvendünk néki, hogy nyugisabb a helyzet, mint az elmúlt pár esztendőben!!
Nálunk is a normál, megszokott dolgok történnek! Vica is jól van, leszámítva azt, hogy a mai éjszakán nem túl sokat aludt!! Nagyon fájt a csípője :( !
Azért minden rendben van:)))!!
Nagyon Vigyi Magatokra és millió pusza nektek!!
ui: Hogy állsz a vezetéssel?? :)
süti beállítások módosítása