HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

12.
augusztus

Skywalk

winrudi  |  4 komment

Sziasztok kicsik és nagyok! :)

Megint elég rég írtam és rájöttem, hogy az a helyzet, mindig akkor jutnak eszembe a dolgok, amiket le szeretnék írni, amikor nem vagyok netközelben. Legtöbbször amikor ideülök a géphez, hogy na most akkor alkotok valamit, semmi nem jut eszembe. :D

Az előző bejegyzésből is kihagytam egy csomó dolgot, de most megint alig jut már eszembe, hogy mik voltak azok. xD Az egyik, hogy valamelyik parent's day szünetében alaposan kitakarítottam a bunk-ot (nagyon fontos infó :D) úgyhogy ragyog(ott), azóta már kicsit romlott megint az állapota, de még jó. :)

A másik, hogy szombat estére, a parent's day-ek lezárásaként Ryan és Carry fagylalt-party-t szerveztek a salad bar-ba: volt csokifagyi, eper, tejszínhab, Hershey csokiszirup, csokidarabkák, zizi; minden mi szem szájnak ingere. Isteni finom volt, és jópofa volt tőlük, hogy kitalálták.

Azóta is szorgalmasan járunk a gym-be, augusztus 3. óta azt hiszem nyolcszor voltunk, szóval majdnem minden nap. Már nagyon hozzászoktunk és tök jól esik mindkettőnknek. Néha Krisztián is társul, egyszer Rita és Víctor is elkísért minket, amúgy általában Andi és én megyünk csak. :) Holnapra gym-szünnapot és medencézést tervezünk, hogy rápihenjünk a vasárnapra ami DAY OFF lesz végre. Utoljára július 31-én a Broadway volt a day off-unk. Na ez sem lesz rosszabb, hiszen a Niagarához megyünk! ^^

Sajnos egész napos esőt jósolnak vasárnapra (70%-os eséllyel úgyhogy még van remény) de a Niagara annyira jó, hogy az sem érdekel ha rossz idő lesz. A másik időpont kedden van, akkorra persze 0% az esélye az esőnek. xD
Krisztián, Gábor és Réka el is tántorodtak és szünnapot cseréltek, inkább akkor mennek. Nekünk erre nem volt lehetőségünk, úgyhogy majd járunk valami anti-esőtáncot. :D Szurkoljatok!

Most már teljesen 100%-ig biztos, hogy maradhatunk post camp-en, már leadta Ryan a listát az irodában és a miénk is rajta van, azért a 6 napért úgy néz ki, hogy 200$ üti a markunkat. :D

Az utazással kapcsolatban is minden foglalódik, már azt hiszem csak a Las Vegas-i Flamingót megelőző egy éjszakánkat kell kifizetni. Utoljára a Grand Canyon túránkat foglaltuk le, kicsit drága volt, de a nyugati részéhez megyünk (ami állítólag szebb mint a déli) itt van a Skywalk is, amit nemrég építettek. Ez egy üvegaljú kis kilátó, amin ki lehet sétálni a Canyon fölé. Nagyon jó lehet és anno amikor először megláttam, megfogadtam hogy ide egyszer eljutok, de sajnos azzal még drágább lenne, úgyhogy erről most lemondunk. :( Krisztián szavaival élve: "Most nem lesz belőlünk Skywalker..." xD
Egy képet azért mutatok róla, keressetek rá Google képkeresőben is (a képet elnézve, lehet hogy az aggódósabbak kicsit megnyugodtak, hogy nincs rá pénzünk :D):

 

Viszont kapunk elvileg két étkezést, a szállodánál vesznek majd fel minket 6:40-kor és már délután 5 körül visszaérünk (a többi túra 9-10-ig tart, mert a déli rész messzebb van). Ezen túl a Canyon több részéhez is elvisznek minket, plusz valamilyen indián településre is, meg valami tipikusan vadnyugati városkába. Ja és az út egy 900 éves fákkal teli sivatagos erdőn vezet és a Hoover gátnál is megállunk majd egy 15 perces fotós szünetre, úgyhogy elég jól hangzik. Már nagyon kíváncsian várjuk. :)

Biztos megint kihagytam a történések legalább felét, de lesz min gondolkodnom így a vasárnapi 6-6 órás buszúton. :D Reggel hétkor indulunk el, este nyolckor vissza, úgyhogy éjjel kettő felé érünk majd be a táborba. Jelentkezem majd az élménybeszámolóval! 

:)

No most szerkesztek is utólag. Kihagyott infó 1: Gábor levágta a hajamat Dávid hajnyírójával, csak a szokásos, de már kellett mert a szemembe lógott. :D Kihagyott infó 2: egyik este mosattunk és baromi nagy vihar kapta el a tábort, óriási eső volt. A mosodás kisteherautóval le kellett jönnünk a diningba, ahol Krisztián skype-olt, hogy elkérjük tőle a kis raktár kulcsát ahol a fehérítőt tartják. Amíg kiugrottam - papucsban - a kocsiból a dining-ba (két lépés) szarrá áztam, aztán visszafelé jövet amikor bevetettem magam a kocsiba, a dombról lezúduló esővíz lemosta a lábamról a papucsot, amit el is vitt a kocsi alatt. Majd beszartunk a röhögéstől, Gábor hősiesen kivetette magát és a nevetéstől fuldokolva begyűjtötte az elkóborolt lábbelit. :D Később levette a cipőjét és mezítláb mászott be a raktárba, majd mire kijött, az eső el is állt... xD
Újabb szerkesztés, kihagyott infó 3: egyik este a field házban voltunk (Andi ötlete nyomán :D), sokan eljöttek és fociztunk, röpiztünk. Érdekes volt ahogy együtt játszik a magyar, a mexikói, a lengyel, a tádzsik meg az angol. :D

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr233149836

ketike 2011.08.12. 23:47:07

Szia Manó!

:-)))) nagyon tetszik az újabb remekbe szabott történeted!! (légyszi továbbra is tedd föl a facebookra, ha írsz!)
Jót nevettem a papucsos sztorin, jól jött ez így éjszaka közepén, (menni kéne már aludni, de még folyik infúzió :-(.
A Grand kanyon feletti kilátóról, anno keringtek emilek, képen már láttam és én tutti nem lépnék rá!! De biztos nagy élmény lesz nektek anélkül is!! Remélem majd látom képeken!!
Kívánok napsütötte szép napot a Niagarához, remélem tudsz csinálni szép szivárványos képeket:-)!
Nagggyooon sok puuuusszzii Nektek!!!!

w.padre 2011.08.13. 09:23:23

Szasz Mandula ! Kalandregénybe illő történeteket olvasunk töled,lassan kiadhatod kötve-fűzve.Tuti,hogy sikered lenne,jó volt végre hallani a jóképességű hangodat,bár a mexikóiak kicsit bekarattyoltak,de ez adja meg a dolog hangulatát.( mint egy rejtői színhely ,valami sivatagi táborban,csak Leila a félszemű arab démon hiányzott,DE NEM NEKÜNK.)A fülest ma megyünk tesztelni,az adatok alapján a drágábbiknak jobb a hang átvitele a felső tartományban,a blázok egyformák a ciccek jobbak.Nagyon hangulatos túrának néztek elébe,csak okosan-ügyesen mint eddig,sok pusza-öli-böli a atyád. :) A kép még így is zúzós !!

w.evita 2011.08.13. 14:30:01

Szia Manócska!
A fenti élményeket olvasva nem unatkoztok, azt érzékeljük!:) Papucsos sztori nagyon jó, még jó, hogy a Gábor ilyen hősies, küzd az elemekkel a papucsért!:) Niagaránál jó idő lesz meglásd, megrendeltem, baj nem lehet, bár ahogy mesélted így is vizesek lesztek! A kanyonos kép az nagyon durva, részemről vettem a megjegyzést, örülök, hogy nem fogsz rajta lépkedni, én konkrétan besza..behu...,! emlékezz mi volt a Bazilika tetején!:)) Egyébként biztosan nagyon állat annak aki nem tériszonyos, meg szédelgős! Jó volt hallani a hangodat tegnap, már amikor lehetett, mert nem sokat értettem a spanyol ajkúak,és az alapzaj miatt!
A mai napon elmentünk a füles tesztre, de ezt a jó Atyád már megírta néked!:)A Mamutba voltunk az üzletet rögtön megtaláltuk, viszont a kijáratot nehezebben, továbbra is utálom ezeket a dög nagy áruházakat!:) Szóval, vasárnap jó idő lesz, és jó kirándulást nektek!! Puszilunk, meg ölelgetünk benneteket! Csókol Anci.

AtaVica 2011.08.14. 07:20:38

Szia Öcsi!! Na most már Mi is itten vagyunk!! Folyamatosan tudtuk olvasni a blogot, csak nem tudtunk reagálni!! A papucsos viharos storryn beszartunk :)! Nagyon ügyesek vagytok hogy Ti lettetek a kiválasztotak egyike azon a bizonyos 6 napos levezetőn :) Mi éppen tegnap értünk haza Balatonról! Nagyon jól éreztük magunkat és nagyon jó volt az idő is! Gyakorlatilag feketék lettünk!! Nagyon sok helyen jártunk : Veszprémi állatkert (csodálatos) Fűzfő, Füred, Tihany! Utóbbi az valami fantasztikus élmény volt!! Gyönyörű utcák, nádtetős házak, a kilátás, Apádság.......!! Nagyon finom volt a víz is, persze nem a csapi vízről beszélek!!Három nap voltunk a parton a többit mászkálással és pihenéssel töltöttük!!Pontosan 500km volt az egy hét Alfinak! :) Kolbászoltunk rendesen :)Fényképeztünk jó sokat, majd jól megnézitek!! Képzeld Anyáéknak hoztunk espesial pálinkát!! Mézes fahéjjas almás (brutális) :) Ti is érezzétek nagyon jól Magatokat, és sok képeket kérnénk a Niagaráról!! :)
Vigyázzatok az úton és most már mi is itten vagyunk , várjuk a további élményekben gazdag bejegyzéseket!!
Nagyon ölelünk Csókolunk Titeket!!!!!!!! :)
süti beállítások módosítása