HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

26.
július

CC

winrudi  |  3 komment

Bele is vágok a közepébe, nem maradt sok a szünetemből és még igyekszem összehozni egy bejegyzést. :) Tegnapelőtt este nyitva volt a CC, fel is mentünk bulizni, nagyon jól éreztük magunkat. A CC-ről tudni kell, hogy annak ellenére, hogy van zene; inkább ácsorgós, iszogatós-beszélgetős hely. Még beszéltük is, hogy milyen kár, mert mi táncolni szeretnénk. Na, ahogy megérkeztünk, bevetettük magunkat a tömegbe és mind táncolni kezdtünk, néhányan csak néztek hogy mit szívtunk, többen meg csatlakoztak, úgyhogy nagyon jó buli kerekedett belőle, aminek csak a hajnali kettes záróra vetett véget. :)

Eléggé illuminált állapotba kerültünk mindannyian, végig dokumentáltuk az eseményeket fényképezővel, ám ezek eléggé Hangover-szagúak, úgyhogy csak bizonyosak publikusak közülük. :D

A buli tiszteletére megemlékezünk egy videóval, Krisztián számával :D

Másnap szerencsére lazy day volt, úgyhogy ki tudtuk pihenni a buli fáradalmait tegnap, pihenéssel és kevés munkával telt az idő. Az előbb jégeső és felhőszakadás volt, előtte nem sokkal még sütött a nap, amit egy másik vihar előzött meg. :D Szóval az idő itt sem normális.

Fontos hír, amit majdnem elfelejtettem, hogy megszületett Ferenczi Gergőék kisfia, egészséges és mindenki jól van, innen is szívből nagyon gratulálunk nekik! :)

A következő day off-unk holnap lesz, Gáboréknak, Ritáéknak és Krisztiánnak is, de most nem megyünk sehova, idén először. Pihenést tervezünk, reméljük két zivatar között medencézni is tudunk és aktív-passzív pihenéssel töltjük majd az időt. :) Úgy hallottuk, hogy a következő staff mozi is holnap este lesz, az új Harry Potter. Már nagyon várom! :)

Az ezt követő day off napja mindjárt vasárnap. Aznap viszik a gyerekeket egy Broadway show-ra, az Apáca show broadway-os változatára. :) Egész sokunkat kiválasztották, úgyhogy mi is meg tudjuk nézni. Méghozzá ingyen. Buszokkal bevisznek, megnézzük a darabot és utána kapunk vacsorát is. Valószínűleg McDonald's, de mindent a tábor fizet, a gyerekeknek amúgy ez olyan 200$-ba kerül. :D Itt a hivatalos oldala:
www.broadway.com/shows/sister-act/

Azt hiszem mára ennyi, majd érkezem az élménybeszámolóval! :)
Puszi!
 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr493102703

w.evita 2011.07.27. 15:29:28

Szia Manócska!
Kiráályságos volt a zene, köszi, ez a kedvencem!! Eme zene hallatán, nem csodálom, hogy jól sikerült a buli! Én is szívesen buliznék rá!:) Örülök,hogy ilyen jól érzitek magatokat, néha kell lazulni is!:) Jó volt, hogy tegnap este összefutottunk az éteren! Jó pihenést nektek mára, meg mozizást!
Puszilunk, ölelünk nagyon!! Vigyázni magatokra!

ketike 2011.07.27. 18:33:42

Szia Manó!!

A szám nekem is kedvenc! Köszike!
A Harry Pottert majd én is megakarom nézni, most próbálom megszerezni az első részét, mert azt nem láttam!
Az Apáca show biztos tök jó lesz, én anno nagyon szerettem a filmet, most picit irigy vagyok! :-P :-) Várom majd az élménybeszámolót!!
Örülök neki, hogy jól érzitek magatokat, minden alkalmat használjatok ki, amikor lazítani lehet!!
Itthon telnek a napok, hál istennek gyorsan, keveset alszunk, sokat jövünk-megyünk, most kivételesen nem mentem zumbázni, így 1 óránál többet vagyok itthon! :-))
Nagggyyyoon sok puuuussszziiii Nektek!!!!
Ui: a bulis képekre is kíváncsiak vagyunk!!! tudod a spontán képek a legjobbak!!!:-))))

w.padre 2011.07.28. 17:32:25

Nagyon üttős a muzsika, tök ötletes a klipp is.Eltudom képzelni micsoda bulit kerítettetek az adottságokat ismerve :) !Úgy látszik ez a nyár már ilyen idióta időjárással szolgál,de legalább nem tikkadunk a 200 foktól.Ügyesen kavarjátok a alapokat,köll a pihenés és a semmittevés is éádott hatású tud birni lenni.
Jóó kikapcsolódást a show műsorhoz, és jó étvágyat a vacsihoz.A képeket majd titkosba kukkoljuk,ne lássák a hódólók sok pusszka én !! Vigyi-oki
-satubbi !! :)
süti beállítások módosítása