HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

01.
július

Ithaca

winrudi  |  3 komment

Sziasztok!

A tegnap előtti két napot kéne elsőként összefoglalni, azt hiszem azóta nem írtam. Nem lennék őszinte, ha azt mondanám, hogy minden apró részletre tökéletesen emlékszem, úgyhogy csak nagy vonalakban foglalom össze.

Mindkét nap dolgoztunk, a szünetekben általában alszunk, pihenünk vagy kicsit sétálunk. Esténként általában összeülünk valahol, vagy lent a dining-ban, vagy a bunk-unkban, vagy fent Gáborék házában a laundry mellett.

Tegnap volt az első day offunk. :) Alaposan megreggeliztünk, csomagoltunk magunknak kaját, ugyanis még előző este szereztünk egy 15 személyes kisbuszt Larry-től, hogy kicsit utazgassunk itt a környéken. Ithaca-ba mentünk, Gergő mondta, hogy érdemes megnézni.

Dávid vezetett, Andi navigált, Gábor, Réka és én pedig igyekeztünk hátul belakni a 13 üres helyet. :D Egyszer-kétszer kicsit elvétettük az utat, de olyankor szép kisvárosokba csöppentünk, aztán hamar visszataláltunk, úgyhogy könnyen megtaláltuk a városkánkat.

Itt több vízesés is van, ezek közül csak egyet néztünk meg, ennyi fért bele az időnkbe. Nagyon szép volt, sok képet csináltunk, majd teszek fel facebook-ra valamikor képeket, ha a laptopra is feltettem már. Előtte még benéztünk egy Bank of America-ba újfent, Gábor és Réka fizetési csekket váltottak be, nekem meg még alá kellett írnom valamit ami a múltkor elfelejtődött és küldtek róla egy e-mailt. Időközben egyébként ma meg is kaptam az új kártyámat, kép is van rajta, csak épp a nevem van megint ugyanúgy elírva, hiába javítottuk ki... :D Nem baj, ez most már úgy tűnik így marad.

Starbucks-ba is elnéztünk Andi és Réka ittak egy-egy jegeskávét. Én is, Dávid is, Andi is, meg Gábor is fotózott, majd tényleg teszek fel facebook-ra. :)

A vízesés után még kicsit sétáltunk a városban, aztán mentünk vissza a kocsihoz, mert lejárt volna a parkolóóra. Innen egy Walmart-ba mentünk, vettünk tusfürdőt meg ilyesmiket, illetve én három pólót meg egy pizsamanadrágot, nagyon jók és olcsóak is voltak. :)

A táborba visszaérve még tudtunk enni pár falatot, és beszélgettünk Krisztiánnal is a dining-ban, szegényt egész napra magára hagytuk. Ő most azt próbálja elintézni hogy egyszerre kapjon három nap szabadot, azért nem tudott velünk jönni. El szeretne menni a barátnője táborába Connecticut-ba.

Este még volt egy kis nézeteltérésünk Larry-vel, ugyanis szinte üres tankkal hoztuk vissza az autót, csak éppen így is kaptuk meg, és mi úgy gondoltuk, úgy illik valamit visszaadni ahogy kaptuk. Hát ő nem teljesen így gondolta, mondjuk erről előre is szólhatott volna, ma is beszéltünk vele, lehet hogy több autót nem kapunk, de legalább Ithaca-ba el tudtunk menni. Majd kitalálunk valamit. :)

Este még staff meeting-re is elnéztük, sok értelme nem volt, úgyhogy nem hiszem, hogy ezt a tevékenységet sűrűn megismételnénk a jövőben.

Ha tegnapi képekkel még nem is szolgálhatok de azért amint látható kettőt feltettem, az elsőn Dunkin Donuts-os italt fogyasztunk, a második pedig Andi szülinapi tortáját ábrázolja teljes valójában. :) Most látom, hogy a blog kicsit kockásította a képeket, fene sem tudja hogy miért, a szerkesztőfelületen normálisan néznek ki. Mindegy. xD

Az időjárás egész jó napközben, most is meleg van, éjszaka viszont darabosra lehet fagyni. :)  Jelentkezem, amint tudok.

Puszilunk mindenkit!

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr963030652

w.padre 2011.07.01. 17:37:02

Háló Apafej! Jó,hogy kitudtatok ruccanni,vásárolgatni,kukkolni ki a fejetekből meg miegymás. A fő kukta meg ,szívjon gázt,mikor egyedül van! ( bár érthető az ottani igen magas üzemanyag árak miatt,vicces a pali ). Ne szívjátok mellre, a képek kafák,nem is kockák,én meg azt hittem,hogy ittaka más felé van,de látszik milyen hiányos a műveltségem. :)Ügyesek,vagytok,csak így tovább,csóközön,puszka.!

AtaVica 2011.07.01. 19:43:53

Szia Öcsisajt!!! :)

A Fő kuktának üzenem hogy..... ááá inkább nem írom le, chupa me la... a többit tudod :)
Ne foglalkozzatok vele, én még rallyztam volna utánna egyet azzal a valamivel!!! Olyan finoman megkímélten, na de mindegy :)) Örülök hogy tudtatok azért picikét pihengetni!!!
A day offot már én is nagyon várom, egy picikét ááá nem, inkább eléggé nagyon el vagyok de fáradva!! Julius közepén lesz szabadnapom, nem most lesz!! Vica is fáradt, tegnap 7 ig volt bent, mert chupáztatta a fönöke!! :( Na mindegy rólunk ennyi, vigyázzatok magatokra, millió pusszantást küldünk nektek!!!!!! ( ja a képek naggyon jók)) Pussszaaaaa

w.evita 2011.07.02. 13:28:54

Szia Manócska!
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, tán nem csődölnek be az üzemanyag költségbe, nahát!
Jó látni titeket a nem is kockás képen, Andinak elég turbós tortája volt!
(képzelem az ízét, de a szándék a lényeg!) Itthon minden rendben, semmi különös, leszámítva, hogy úgy döntött az időjárás megőrjít, most pont be lehet fagyni, és szét megy az ember feje!
Jó, hogy vettél pizsi gatyát, jól jöhet itcaka!:)
Ölelünk, puszilunk, mindkettőtöket!! PuszIII!!!
süti beállítások módosítása