HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

A Broadway óta nem történt különösebb esemény, telnek a napok, legközelebb jövő vasárnap lesz csak day off-unk, viszont az a Niagara. :) Péntek-szombat ismét parent's day, az elég húzós lesz. Ezen kívül tényleg semmi érdemleges, ha csak nem az, hogy ma délelőtt, idén először végre meglátogattuk a gym-et Andival. :)

Mivel nem nagyon van mit írnom, úgy gondoltam, hogy keresek youtube-on videókat az Apácashow-ból, hogy valamennyire el lehessen képzelni milyen lehetett ez élőben, profi díszletekkel és jelmezekkel.

Az első egy próbán készült:

A másodikat és a harmadikat talk show-kban adták elő, természetesen a díszlet (amelyikben van) meg sem közelíti a Broadway-osat:

Szerintem ez volt a három legjobb szám. Akinek tetszenek, az képzelje el ezt még úgy tízszer jobban és nagyjából olyan volt élőben. :D

Jó zenehallgatást mindenkinek, majd jelentkezem. Elképzelhető, hogy megint csak parent's day után, nem hiszem hogy lesz időm netezni.

:)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr743123882

w.evita 2011.08.04. 09:15:44

Szia Manócska!
Köszi a dalokat, tényleg van hangjuk a hölgyeknek, a libabőr meg volt!:) Jövő vasárnap a Niagara se lesz kutya, csupa ütős program, és közben halkan jegyzem meg, hogy akkor már augusztus közepe lészen, hurrááá!:) Addig is vigyázzatok magatokra, üdvözlet a csipet csapatnak, Andinak is egy pusszantás, ahogyan neked is meg ölgetés is!:)) Csók!

AtaVica 2011.08.04. 17:40:23

Szia Öcsi!!!
Meghallgattam, end off party mix meg is néztem a videókat! Tényleg hogy naggyon ütös, és élőben még nagyobb lehetett a hatásfoka!!!
Majd fényképezzetek jó sokat a niagarai utatásotoknál porque kíváncsiak vagyunk mindenre!!!
Vasárnap utazunk a Balcsira korcsolyázni (jövő hétre havat is mond) :) ! Viccet félre téve, marhául szar idő van, most már lassan egy hónapja!A mostani nyár lókukki esti megvilágításban!! Ez van de legalább pihizünk egy picit meg kikapcsolunk meg alszunk éjjel meg ilyenek!! Nagyon hiányzol Öcsi, valamelyik nap álmodtam veled!! :)
Vigyázzatok Magatokra Millió puszi Nektek és érezzétek jól Magatokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSSSZAAA

w.padre 2011.08.04. 17:50:57

Csocsi mesterem ! Jók a számok, van hangjuk rendesen a banyáknak,a kórustagok még hasonlítanak is a filmbeliekre.Óvatosan a melóval ahogy eddig,majdan jó kiruccanást. Képzeld, én meg kenegetem magam ugyanis a pikkejeim lassan kialakulnak a marha sok essőtöl,díszletek nélkül rendezhetnék itt a Water World 8-at. Maxi üdvözlettel a a tyád ,vigyi-ügyi-ölel-bölel satubbi ::::))))) . Puszka !!

ketike 2011.08.06. 09:03:21

Szia Manó!

Csak most tudtam megnézni a videókat, naggyon tetszettek!!! Tök jó lehetett nektek élőben! Ahogy olvastam most dolgos napjaitok vannak, de kitartás, utána hűsölhettek a Niagara páradús levegőjében!
Csinál szép szivárványos képeket!!
:-)) Naggyyyoon Sok Puuuussszziii!!!!!
süti beállítások módosítása