HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

24.
július

Hőség

winrudi  |  3 komment

Sziasztok!

Ez nem ígérkezik túl hosszú bejegyzésnek, az események hiánya és alkotói vénaszűkület miatt. :)

Ahogyan a hír valószínűleg kis hazánkba is eljutott, az elmúlt napokban óriási hőség sújtotta a környéket. New Yorkban szolid 42 fokok voltak, itt a táborban "csak" úgy 32-33 körül, de sokkal többnek érződött; úgyhogy elképzelni sem tudtuk, hogy ezt egy New York nagyságú nagyvárosban hogy lehet elviselni, ha még itt a hegyekben és vidéken is ennyire durva.

Új elemként megszűnt az éjszakai megfagyás, helyette a megsülés jelentkezett, a délutánokról nem is beszélve. Gyakorlatilag égetett a levegő a bunkban, úgyhogy éppen ezért nem is nagyon tartózkodtunk ott ilyen időtájban, inkább a medencét preferáltuk. :)

Láttam facebook-on, hogy lezajlott a Pázmányos diplomaátadó, minden érintett Pázmánykának gratulálok! :) Hasonló jár az MA-ra felvételt nyerteknek. :) Erről jut eszembe, Krisztiánt felvették a Pázmányra töri BA-ra, úgyhogy új szaktárssal gyarapodtunk. xD

Mostanában esténként sem nagyon csináltunk semmit, Andival és Krisztiánnal igen hamar álomba beszélgettük magunkat esténként. Azonban eszembe jutott most, hogy  körvonalazódni látszik, hogy hova utazunk a tábor után. Időpontokat még nem írok, mert még tájékozódnunk kell a post campről is, de a helyszínek nagy valószínűséggel így néznek majd ki: Las Vegas - San Diego - Los Angeles - New York - Washington. :) Csöppet mintha várnám. :D

Azt hiszem most tényleg ennyi, majd jelentkezem!

Puszilunk mindenkit!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr583094793

w.evita 2011.07.25. 09:10:11

Szia Manócska!
Sajnálom, hogy a hőség miatt szenvedtek, tudom, hogy nagyon megviseli az embert! Nálunk a fagyás jelei mutatkoznak tegnap 18 fok volt árnyékban és nő az úszóhártyánk a sok eső miatt!::) Tegnap volt a F1- Német nagydíj kemény 14 fokot mértek nyert is a Hamilton, hogy a fene enné meg, igaz az Alonso 2. lett
Tegnap du. kilátogattunk Atáékhoz, jól vannak, megsimiztük a pupszlit, és láttuk futkározni a munyekítót (macska, apa nevezte így el) egyébként anyaros!:) Hazafelé szakadó esőben jöttünk, szóval tök jó! A helyzet itthon sem sokat változik, néhány baromsággal fűszerezve. A leírt útvonal jónak tűnik, biztosan klassz lesz! Bár már ott tartanánk! Ne dolgozzatok sokat, inkább medencézzetek persze, ha lehet! Puszilunk nagyon, meg ölelgetünk is!

AtaVica 2011.07.25. 19:23:06

Szia Öcsi!!!
Nem semmi hogy ilyen meleg van arra felé!! Múltkor itthon is 30-40 fok között volt úgy egy hónapig, de a kakasunkról szakadt a very very take!! :)Most meg tényleg hogy be lehet fagyni!!!! Nálunk sincs semmi különös , ahogy Anya írta " egy kis baromsággal fűszerezve" ! Nagyon Vigyázzatok Magatokra és kitartás a nagy hőségre! Hátha jön majd valami kis enyhülés :) Hűtsétek magatokat a medencében!!!!! :))) Sok puszi, ölelés!!!!!!!!!!!!!!!!!

w.padre 2011.07.26. 18:00:38

Hali Apafej ! Kitartás a nagy melegben,igyatok sokat hűsöljetek ahogy csak tudtok.Nálunk már alakul az idő, már csak tíz percenként szakad az eső ,de legalább már melegedett valamit .A melóval csak okosan ,ahogy eddig ,üdv, vigyi-öliböli-pusszanat-mussszanat. :)
süti beállítások módosítása