HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

11.
július

Mindennapi

winrudi  |  3 komment

Az itteni élet folyik a megszokott kerékvágásban, semmilyen rendkívüliről nem tudok beszámolni. :)

Krisztián megjárta Connecticut-ot, minden rendben ment és kicsit együtt tudtak lenni a barátnőjével, örültünk nagyon.
Tegnapelőtt este ért haza, amikorra Gáborék ismét smores-ozást, azaz marshmallow-s sütögetést terveztek. Andi meghívására két mexikói lány is csatlakozott hozzánk a salad bar-os Carla és egy housekeeper, akinek sajnos most nem jut eszembe a neve. :D Rajtuk kívül a megszokott magyar csapattal voltunk fent, nagyon jól éreztük magunkat, jófejek voltak a mexikóiak is, a társalgás pedig többnyire angolul folyt, hogy ne legyünk bunkók, úgyhogy legalább újabb alkalmunk nyílt angolul társalogni.

Az angolról jut eszembe: a mozinál kifelejtettem, hogy spanyol felirat volt a Transformers-en, ami nem kis derültséget keltett a néző staffok körében, mint utólag kiderült sem mi, sem a mexikóiak nem értették honnan eredt a felirat. :D Többeket azért zavart, kicsit engem is, mert hajlamos voltam olvasni, és mivel néhány dolgot meg is értettem belőle, néha az lett az eredménye, hogy sem a hallott angolra, sem az olvasott spanyolra nem tudtam annyira figyelni, hogy megértsem. xD Idővel ezért inkább igyekeztem felhagyni az olvasással. Ha valaki megnézi a filmet, John Malkovich nagyon jó benne. :)

Tegnap is átlagos napunk volt, Andi délelőttös volt, ő délután lement a tóhoz Dáviddal, megcsinálta a swim test-jét és banánoztak is (ilyen motorcsónakos) én addig fent aszalódtam a bunk-ban, mert nem volt kedvem. Az aszalódás megfelelő kifejezés, itt is nagyon meleg lett, nem csak otthon. A bunk-ban délután nem nagyon lehet megmaradni, telibe tűzi a tetőt a nap. :D

Este ismét Gáborékhoz mentünk, beszélgettünk, hülyültünk, elvoltunk. Gábor mosott is nekünk (kösziiii :D). Kifelejtettem, hogy Krisztián Gábor segítségével vett ebay-ről egy kis netbook-ot, nagyon szép és nem volt 200 dollár sem. :)

Tegnap este CC is volt, de mi most egységesen kihagytuk. Így is éjjel 1 körül hozott vissza minket Gábor a mosodás kisbusszal. A bunk-unk felé vezető úton egy (valószínűsíthetően) kis hiúzzal is találkoztunk, aki elég gyorsan elmenekült előlünk, Gábornak pedig majdnem nevetés általi fulladást okoztunk a parázásunkkal. :D Szerencsére az állatka anyja nem került elő, így elértük a bunk-unkat. :)

Ma lazy day van, úgyhogy csak 10-re kellett jönnünk dolgozni, Andinak is és nekem is. A szünetünkben főleg pihentünk, pont elég meleg van ahhoz, hogy semmit ne lehessen csinálni, esetleg medence, de kicsit fáj a torkunk a légkonditól és az éjszakai fagyoktól, úgyhogy ezt most kihagytuk még.

A következő day off-unk holnapután, szerdán lesz, lehet hogy csak azután jelentkezem majd új bejegyzéssel. Úgy néz ki, hogy többünknek akkor lesz a szabadnapja, Gergőnek is, a kisbuszával valószínűleg majd elnézünk valamerre. :)

Majd érkezem az élménybeszámolóval. Pusszantunk mindenkit! :)
 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr743058880

AtaVica 2011.07.12. 17:48:59

Szia Öcsi!! Próbáltalak valamelyik nap elcsípni facen, de nem sikerült :( ! Úgy dumálnék már veled picikét, de tudom ilyenkor nagy a forgalmad!! :) A mozi ebben a felállásban igen csak érdekes lehetett!! Ja meg a hiúzos sztorin is jót nevettünk hisz a muslincát is képes vagy hajkurászni, ha a szobádba téved!!! :)))))))) Pihenjetek minél többet, meg vigyázzatok Magatokra!!! Itthon minden ok, holnap már a 17. napomat nyomom egyhuzamba! Eléggé elvagyok fáradva, na meg persze szunyálni sem lehet mert kúva meleg van mostanában!! Sokat emlegetünk, pusszantunk Vicával Titeket!! ( Már tök jóó a lába, már rohangál erőssen :))) )Pussszantásss MILLIÓ!!!!!!!!!

w.evita 2011.07.12. 20:38:36

Szia Manócska!
Örülünk a nem történt semmi beszámolónak!, mi lett volna, ha történik! Sajnálom, hogy nem tudtunk összefutni a neten, valahogy mindig elkerüljük egymást. Nem baj jó az olvasgatás is, csak tudjuk, hogy minden rendben van veletek!
Nálunk hasonlóan nem történik a megszokottól eltérő, ha a nyűves svájci frank árfolyamát nem számolom. Márpedig nem számolom, mert agyfaszt kapok!:)
Képzeld kedden (múlt hét) 20-an voltak zumbázni!:)) El sem fértek! Úgy látszik minden csajnak most jutott eszébe, hogy meleg van és fürdőruhát kell felvennie!:))
Érezzétek jól magatokat a "szünet napon", és persze vigyázzatok is!! Puszilunk, ölelünk nagyon!!

w.padre 2011.07.12. 21:04:48

Hola panchito,ezt az indítás a mexicaníták miatt,sokszor pusssz.Nagyon jók a történések,látom ismét össze kovácsolódott a kemény mag,ügyik vagytok. Nálunk olyan meleg van ,hogy már tanulom az alapfokú szuahélit, a színem már ott van, csak a szókincs bővítendő,a kóbor kutyákat lecserélték az oroszlánok, majd megszokom csak a fűszoknya szúr, de a lándzsával már tudom eredményesen hajigálni a BKV. ellenőröket . Híúzban igazán jó vagyok,ha gondolod adok pár tippet.Mill puszi ,vigyi satubbi ! A a tyád !
süti beállítások módosítása