HTML

Amerikába jöttünk

Kedves mindenki! Itten olvashatjátok - immár harmadszor - kalandjainkat az USA-ban. :)

Na az előbb lemaradt a fele az üzenetnek mert szar a net:

"

Hamar megszoktam a szállásomat is, nagyon jól alszom (ami rám amúgy nem jellemző), úgyhogy király. Mindenki szimpatikus és segítőkész, már vagy 20 magyar van összesen a táborban. De a többiek is mind aranyosak. Majd mesélek milyenek a konyhások. Jah a főnököm is szimpinek tűnt, aztán lehet idővel megutálom. ;)

Örülök hogy végre tudtam írni, remélem nem megy el a net melóig és tudok kicsit netezni.

puszi mindenkinek!

"

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rudiusa.blog.hu/api/trackback/id/tr432110353

w.padre 2010.06.25. 21:52:57

Ja a főnökét a emberek 99 % -a megutálja ez a trend, így növesztik őket, de lényeg a jó hangulat, a vidámság, a surmók meg kapják beeee.!

hmm.Peti 2010.06.25. 22:14:43

Na Csátike, öröm olvasni, hogy minden jó meg remek!:) Aztán ismerkedjél a népekkel, haverkodj, jól fognak jönni még ezek a kapcsolatok ;) Aztán hazánkról meg terjeszd ám az igét, vagy jót vagy semmit:D Noh, további szépeket-jókat.!

w.padre 2010.06.26. 09:23:44

Szia Nyuszóka! Tök jó, hogy az első napod jól telt, jó fejek ezek a mehikóiak!:) Remélem bele jössz a spanyolba aztán nem lesz gond a társalgás! Vigyázz a kondérokkal, meg eszközökkel,gondolom jó nehezek! (nem kell súlyzózni:) ) Kitartás, remélem nálatok jobb idő van, mert itt nem tudjuk, hogy mifenét kell felvenni! Csókolunk, puszilunk mindahányan vagyunk itten, (pillanatnyilag ketten a lakásban)!!!!! :))

w.padre 2010.06.26. 09:25:19

Ja, Anci voltam az elébb, csak Apa vólt bejelntkezve!Puszi!!

AtaVica 2010.06.26. 11:28:01

Hola mi jefe!!!
Nagyon nagyon örülünk hogy ilyen jó fejek a kollegáid!!!
A mexikóiakon ki vagyok akadva!!! Nagyon nagy arcok!!!! Irigyelek érte, én is szeretnék velük beszélni!!! Nagyon élvezném!! Mindent bele, és biztos vagyok benne hogy neked is megy hisz a kubaiaktól sokat tanultunk még ha nem is mindig mertél beszélni, mindig megértetted őket!!!Az is nagyon jóóó dolog hogy mind a két nyelvet gyakorolni tudod!!! Anyira büszkék vagyunk rád hogy azt még leírni sem tudom!! :)
Itthon miden okés, Anyáékkal napi kapcsolatban vagyunk, hogy mi ujság! Melóból még nem hívtak vissza, de remélem a jövőhéten elkészül már a kártyám és tudok menni!!
Vicának elég sűrűn fáj a feje, ezt a hülye időt nem bírja!!!
Nagyon vigyi magadra!!! Te quiero mucho y besitosssss para TI!!!

krisstike 2010.06.27. 10:01:22

Remélem nem a fáradtság miatt nem jelentkeztél tegnap!
Télleg klassz,hogy jól érzed Magad és ilyen jó társaságba keveredtél!
Minden nap kell dolgozni?Ahogy olvasom a munkaidőt,nagyon nem tudsz elcsavarogni sehova.Egyáltalán van lehetőség erre-arra-mimásra?
A szülinapom fejfájással telt,hiába kívántatok minden jót! :( Kezet foghatok Vicával! :(
Migrénes banda.
KisMacska édes!Jó baba!Sosem sír!Imádom.
Menek is,mert ébred!
Csók :),
K.

ketina 2010.06.27. 10:51:11

Szia Manó!

Sikerült beregisztrálnom, AtaVica segítséggel! :-)Vártam a további olvsni valót, de presze társasági életet is kell élni, hogy legyen miről írni! Óvatosan a nagy kondérokkal, munka után kicsit nyújtsd ki az izmaidat, nehogy hamar izomlázad legyen! Olyan deltásan jössz majd haza, hogy meg se ismerünk!!
Klassz, hogy ennyi nyelvet tudsz gyakorolni,nagyon büszke vagyok Rád, bárcsak nekem is így menne(bár én tutti nem mernék megmukkanni:-)!
Sok puszi Neked és vigyi magadra!!!
süti beállítások módosítása